• http://www.karltex.se ftw.
    Converse är busenkelt att handla online; sålänge storleken är samma stämmer de you know.

  • Gurra

    Jag upplever ofta samma sak, de snygga skor som jag vill ha finns bara på damavdelningen, i turliga fall i stor 42 och då kan jag köpa dem.
    Är över 50 så jag bryr mig inte vad expediterna tycker, jag vill ha öppna skor lätta att hoppa i och har inte så breda fötter. Dom flesta herrvarianter har mkt mindre hål att stoppa ner foten i och är osannolikt breda ibland. Kollar man på seglarskor, tygskor, loafers så är damskorna för det mesta mer öppna medan herrskorna ser otroligt långa ut med den långa plösen. Min förra sambo hade samma skonummer som mig så vi kunde ha varandras skor, hon hade aldrig höga klackar tack och lov, jag tycker det ser fult ut och är inte speciellt bra mot fötter och rygg. Vi bytte ibland om vi var ute och gick mycke, en gång när vi var bortresta så fick hon ett myggbett just i skolinningen så vi fick byta. Klart att en del glodde, hon hade platta ballerinaskor med öppen tå. Ska säga att dom faktiskt var riktigt sköna, välanvända i den varma sommaren, hade dom på hela dagen.

  • Pingback: Dagens outfit | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()