• Micaela

  För det första: ” mina flickvänner och sambos” hur många har du!? Känns som jag missat nåt här..

  För det andra: Står du och skiter lutad mot min bil ditt lilla äckel!? 😉 Nej jag hörde inget, nej jag skulle inte bry mig för du skulle aldrig komma upp i mina bröders nivå på äckel, och jag tycker om dig och din stackars mage:p

  • Jamen jag har väl haft flickvänner och sambos GENOM ÅREN! Mm. Just det. Vad sa du nu då? Nä, precis. Tänkte väl det. Face!

   Och jag har aldrig sagt att det handlade om DIN bil. 🙁

   • Micaela

    Tycker det hela vore mycket mer skumt om du plötsligt bara bestämde dig för att luta dig mot någon random bil och skita..

 • Elin

  Inte nog med att man bajsar med öppen dörr, man låter den andra VARA DÄR INNE medan man bajsar.

 • Anne

  Hmm… Här ser man klart och tydligt varför jag snabbt som ögat sökte upp Micaelas underbara värld och favvomarkerade den i stället för det här sjunkande skeppet! Micaela roles!!!! Var rädd om denna pärla till kvinna!

  • Micaela

   Du är såklart hjärtligt välkommen till min värld, men att kalla detta för ett skunkande skepp blir ju väldigt fel då det är han som ger mig inspiration till det mesta jag skriver! 🙂

  • Man kan inte roa alla. :’)