• L

  Eller så kanske det är troligare att du har problem med när tjejer blir högljutt arga? Om det sen har med att det är tjejer som visar ilska eller om det har att göra med någon sorts aversion mot att dra till sig uppmärksamheten av andra (möjligt aggressiva) människor offentligt..ja, det kan man ju diskutera.

 • Tifva

  Ta det från någon som jobbar med 22 kvinnor dagligen. Vissa kvinnor har ett oberäkneligt temperament och de är fett läskiga! under min tid på denna arbetsplats har jag använt mina ninjaskills för att inte väcka den björn som sover. För det har man ju sett vad som händer om någon gör. Tack och lov att chefen är en man.

  • Alv

   Kvinnor är läskiga, ibland tror jag nästan att jag är den största kvinnohataren i min bekantskapskrets.

   Däremot kvittar det om det är en manlig chef på en kvinnodominerad arbetsplats, fittighet smittar. *nickar*

   • Tifva

    Haha känner igen det där. Sen har jag haft flertalet arga och gapiga män i telefonen och dom är inte heller att föredra. Då vill jag krypa ner och gömma mig under skrivbordet.

    Haha det är nog sant många gånger men där måste jag för en gångs skull ge cred till vår nuvarande chef, han är både lugn och bestämd mot dom kvinnorna som är värst.

    • Alv

     Undrar om de kan klona den chefen, jag vet en arbetsplats som skulle behöva en sådan! =)

     • Tifva

      Vi får väl be forskarna lägg på ett kol helt enkelt 😉