• Kip

  Haha, jag hamnar också i koma varje natt, om man ska lita på den där appen. Men vadå, under madrassen? För som jag har fattat det får man ABSOLUT INTE, UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER, lägga telefonen under madrassen. Typ. Oops.

  • Jag trodde det också, men iPhonen verkar ha klarat sig de två gånger jag testat. 😀

   Annars kan man ju stämma dem på miljarder, om telefonen pajar!

 • Weird att man ska lägga den under madrassen! Madrassens själva funktion är väl att den ska ta bort alla känslor av sängbotten, så att den inte registrerar dina rörelser är väl tecken på att din madrass fungerar 🙂

  Jag har en app som stänger av musiken när jag somnat, och den ska man lägga under lakanet bredvid sig, och den fungerar rätt bra i alla fall.

 • Den appen fungerar inte för mig heller!

 • M

  Som jag förstod det ska telefonen ligga bredvid eller eventuellt under huvudkudden.. Under lakanet låter smart om det förhindrar att den far i golvet när man slåss mor flygande krokodilbebisar 😛