• Robert

  Ah, det där känner jag igen lite. Man tar det gärna ganska personligt när ett ex gör [någonting man aldrig själv kunde få henne att göra] med sin nya kille.

  Jag tror iofs att det 9 gånger av 10 beror på exet själv och inte dig, men… det är svårt att inte ta åt sig.

 • Åh, vet precis! Hade kvar mitt ex på msn ett par månader, men när han skaffat ny tjej och det plötsligt stod "Therese <3" på hans status så tog jag bara bort honom. Han skyltade aldrig med mig sådär. Sånt gör ont. (även om det kanske är löjligt)

 • Robert: Ja precis! Det är sååå lätt att ta det personligt. Fast jag tror man måste tänka det hela i 500 days of Summer (den filmen var verkligen ett breakthrough för mig), dvs: Ibland är det helt enkelt inte rätt.

  Btw, jag tycker om när du kommer med såna här snälla inlägg. Jag vill passa på att poängtera detta så du inte tror att jag alltid kommer flamea dig om du kommenterar. 🙂

  Jessica: Eller hur. Men det är nog the way to go faktiskt. Bort med exen direkt, ingen mening att plåga sig själv.

 • C

  Alltså om det är mig du syftade på så är det ju en stor skillnad mellan att vara 18 år gammal och +24 år gammal. 😛 …var det fler än jag som inte visade upp dig offentligt?

  • Nope, det var faktiskt inte dig denna gång. Nu var det ett tag sen, men jag vill minnas att det var Hanna 2.

 • C

  Skönt att höra att det inte var jag faktiskt, hehe. 😛 Btw du påminner mig sjukt mkt om min väninnas pojkvän i dina videos…inte ngt negativt för han är väldigt charmig. 🙂 Är trevligt att se att du lagt på dig litet; män ser alltid bättre ut med lite hull. ^^