• jennie

    Jag har ingen moral i kroppen så jag ställer upp på vad som helst för en del av det 😉

  • Jennie: It's a date!

  • Haha. Jag fattar inte att dessa spammare inte ens försöker vara trovärdiga. Jag tänker först och främst på adressen. Får mig att osökt tänka på ett mail som mamma vidarebefordrade till mig. Det var nån slags virusvarning från Telia som sändes från en säkerhetsansvarig, från hennes "enskilda" jobbmail, alltså t.ex. [email protected]. Jag fick förklara för mamma att det med 99,99% säkerhet var själva mailet som var "viruset", dels pga att det skickades från Telia och inte från McAfee e.dyl. (vad har Telia med antivirus att göra), dels pga att Telia skickade massa mail till privatpersoner (hur kände Telia till hennes mailadress som är av helt annan domän än Telias) och slutligen, pga att det inte skickades från [email protected] eller liknande, men istället från en enskild medarbetares adress.