• M

  Eller snarare, du har fått TVÅ flickvänner! (det är lika många fasta förhållanden som jag haft hela mitt liv) Och hittat en ny hobby! Och du behöver inte slava för THE MAN längre 😀

  Dessutom skulle jag ha legat med dig för länge sedan om det inte vore för att du påminner så galet mycket om mitt ex.. Jag kan inte ligga med ex. Tyvärr :/

 • Moa

  Rätt starkt av dig att skriva sådär. Att erkänna för dig själv liksom.

 • M: Ja, så kan man ju också se det. Lite knepigt nu dock, jag har en dålig förmåga att inte tycka något var värt nånting om det tar slut. Stämmer ju inte riktigt egentligen. Men ja. Men liggandet gjorde mig glad, det är den typen av komplimang jag gillar. 😀

  Moa: Tack. 🙂

 • Inkan

  Hoppas att allt blir bra igen för dig 🙂 Gott nytt år!

 • Martina

  Jag vet var du kommer ifrån. Detta har också vart mitt livs värsta år. Årets höjdpunkt var typ den där sista minuten då det tog slut 🙂 Men brace yourself, för vi ska pwna alla det här året. *high five*

 • Jossan

  detta år har också varit ett helvete för mig. Jag har följt din blogg ganska länge och lider med dig. det känns som att du skulle behöva starta om från början. Träffa helt nya människor i din egen ålder, för att förgylla ditt liv och gör dig bekväm med dig själv. Varför inte börja studera? jag önskar dig ett gott och välfyllt lyckligt nytt år!

 • Jossan: Tack. 🙂 Jo, jag brukar känna det också. Plugga skulle vara rätt kul, bortsett från själva pluggandet. Sen kan/vill jag inte riktigt göra det, har på tok för höga räntor på lägenhetslånet. Men nån kvällskurs i vår kanske det blir.

 • Pingback: Årslista 2011 | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden()